Bij TrailerTrading vindt u een breed aanbod tweedehandse aanhangwagens. Alle tweedehands aanhangwagens die binnenkomen bij TrailerTrading worden eerst volledig nagekeken in onze werkplaats. Zo bent u gegarandeerd van een kwaliteitsvolle tweedehands aanhangwagen!

Wanneer u een tweedehands aanhangwagen aanschaft, neemt u altijd een zeker risico. U weet niet hoe de vorige eigenaar met de aanhangwagen is omgegaan en hoe het onderhoud is geweest in de loop der tijd. Uiteraard kunt u dit wel enigszins terugzien in de staat waarin de tweedehands aanhangwagen verkeerd, maar toch zegt dit niet altijd alles. Vooral wanneer het gaat om meer geavanceerde aanhangwagens met bijvoorbeeld hydraulische deuren, reminrichtingen en een elektronisch circuit.

Kwaliteitscontrole

Alle tweedehands aanhangwagens die binnenkomen bij TrailerTrading worden volledig nagekeken en technische mankementen worden direct verholpen. Voor de controle gebruiken wij een controlelijst die aansluit bij de BOVAG-lijst van controlepunten. Zo bent u zeker dat niets over het hoofd wordt gezien en uw tweedehands aanhangwagen technisch volledig in orde is.

Inkoop

Niet alleen voor de aankoop, maar ook voor de verkoop van uw tweedehands aanhangwagen bent u bij TrailerTrading aan het juiste adres. Wanneer u uw oude aanhangwagen wilt verkopen of graag inruilen tegen een andere neemt TrailerTrading deze over tegen een aantrekkelijke prijs. Indien u dat wenst, halen wij uw aanhangwagen zelfs aan huis op. Voor meer informatie neemt u contact op met onze inkoop-afdeling.