Nieuwe aanhangwagens

TrailerTrading is het aanhangwagenbedrijf waar u terecht kunt voor de aankoop van nieuwe aanhangwagens. Wij begrijpen dat wanneer u een nieuwe aanhangwagen aanschaft, dat deze volledig aan uw eisen moet voldoen. Daarom hebben wij een breed assortiment nieuwe aanhangwagens voor u!

TrailerTrading voorziet in vele soorten en maten nieuwe aanhangwagens. Zo vindt u bij ons nieuwe koelaanhangwagens, gesloten en open aanhangwagens en zelf machinetransporters of autoambulances. Ook wanneer uw ideale aanhangwagen niet op onze website staat, kan u altijd contact met ons opnemen om uw wensen kenbaar te maken. Wij kunnen vele soorten nieuwe aanhangwagens leveren, maar op de website staan enkele de exemplaren vermeld die op voorraad zijn.

Eigen merk

Sinds enige tijd bouwt TrailerTrading nieuwe aanhangwagens onder de eigen merknaam. De aanhangwagens onder het TrailerTrading merk kunnen volledig afgestemd worden op uw eisen. Omdat wij onder een eigen merknaam de aanhangwagen volledig op maat bouwen, kunnen wij dit tegen een zeer scherpe en aantrekkelijke prijs. Wanneer u dus een nieuwe aanhangwagen zoekt die aan een speciale afmeting moet voldoen of waar u andere speciale wensen voor heeft, neem dan zeker eens contact op met TrailerTrading!

Nieuwe aanhangwagen kopen

Ondanks dat wij zelf aanhangwagens volledig voor u op maat kunnen maken, bieden wij ook nieuwe aanhangwagens van andere merken aan. Zo maakt Ifor Williams standaard deel uit van ons assortiment. Ifor Williams bouwt al sinds 1958 zeer degelijke aanhangwagen. Deze nieuwe aanhangwagens zijn dan ook zeer goed qua ontwerp en constructie.

Andere merken die wij als nieuwe aanhangwagens leveren zijn onder andere Woodford, HoKa en Hapert. Houdt u voortdurend onze website in de gaten voor het volledige aanbod nieuwe aanhangwagens.