Kippers

Kippers is de verzamelnaam voor alle kiepaanhangwagens. Veel mensen noemen deze ook wel kiepers. Kippers zijn de ideale aanhangwagens voor bouwondernemingen, tuinmannen en anderen die met losse lading werken.

Kippers in verschillende uitvoeringen

TrailerTrading biedt een ruim assortiment kippers aan. De kippers komen in verschillende uitvoering. Zo is er de achterwaartse kipper, maar ook de driezijdige kipper. De naam verraadt eigenlijk het verschil al: de achterwaartse kipper kan enkel achterwaarts kiepen, terwijl de driezijdige kipper ook naar de twee zijkanten kan kiepen.

Kippers werken met een hydraulische installatie om de bak omhoog te duwen. Sommige uitvoeringen werken met een handbediening waarbij door middel van een hendel de druk in de cilinder verhoogt kan worden. Veel nieuwere kippers zijn voorzien van een elektronische installatie waarmee de hydraulica bedient kan worden.

Kwaliteitsvolle kippers

Bij TrailerTrading kunt u terecht voor zowel nieuwe als tweedehandse kippers. Alle kippers zijn bij binnenkomst volledig nagekeken in onze werkplaats aan de hand van een uitgebreide lijst van controlepunten. Eventuele mankementen zijn uiteraard direct verholpen waardoor u er zeker van bent dat u aanhangwagen altijd technisch in uitstekende staat is.