Bloemen aanhanger

Een bloemen aanhanger is speciaal op maat gemaakt voor het vervoeren van bloemen van en naar de veiling. De afmetingen van een bloemen aanhanger komen overeen met de maten van veilingkarren. Een bloemen aanhanger is een gesloten aanhanger die vaak extra hoog gemaakt is voor het probleemloos vervoeren van bloemen en planten. Een bloemen aanhanger bestaat in vele afmetingen. Zo zijn er aanhangers voor het vervoeren van vier deense karren, maar er zijn ook uitvoeringen waar 12 deense karren mee vervoerd kunnen worden.

TrailerTrading bouwt uw ideale bloemen aanhanger

Bij TrailerTrading kunt u uw bloemen aanhanger op maat laten maken. Wij bouwen uw bloemen aanhanger op uit panelen van carbofont. Zowel de zijwanden als de voorwant en achterklep worden gemaakt van dit materiaal. Carbofont panelen zijn ultralicht van gewicht wat betekent dat de aanhanger meer laadvermogen heeft. Carbofont wordt onder andere gebruikt voor veiligheidshelmen, daken van broeikassen, kogelwerend glas en de boardings bij ijshockey. Deze panelen zijn zeer slagbestandig, onderhoudsarm en bovenal duurzaam. Doordat carbofont panelen geen water opnemen, zullen zij niet rotten, in tegenstelling tot de klassieke sandwich en plywood panelen.

TrailerTrading levert bloemen aanhangers in drie lengtematen:

  • 350 cm lang –> 7 deense karren
  • 450 cm lang –> 9 deense karren
  • 550 cm lang –> 12 deense karren

Niet alleen de carbofont panelen zijn een voordeel aan de bloemen aanhangers van TrailerTrading. Ook zijn onze bloemen aanhangers voorzien van een geïsoleerd dak en is de achterklep met aluminium traanplaat bekleed. Tevens zijn de wagens voorzien van LED-binnenverlichting en een vastzetsysteem met ladingstang, waardoor de lading op zijn plaats blijft.

Voor de assen wordt gebruik gemaakt van 1500 kg Alco assen. De 350 cm en 450 cm uitvoering worden geleverd als tandemasser; voor de 550 cm uitvoering kunt u ook kiezen voor een tridemasser. Door deze assen komt het totaalgewicht van onze bloemen aanhangers uit op:

  • 350 cm –> 2800 kg (optioneel 3500 kg mogelijk)
  • 450 cm –> 2800 kg (optioneel 3500 kg mogelijk)
  • 550 cm –> 2800 kg (optioneel 3500 kg mogelijk)
Bloemen aanhangers: nieuw en tweedehands

TrailerTrading bouwt nieuwe bloemen aanhangers op maat, maar heeft tevens een breed assortiment tweedehands bloemen aanhangers.