Bagagewagen

Bagagewagens zijn aanhangwagens die niet alleen gebruikt kunnen worden om bagage te vervoeren, maar ook allerlei andere lading die droog vervoerd moet worden. Er zijn bagagewagens in de meest uiteenlopende maten, waardoor er voor elk soort vervoer wel een passende wagen is. Door de platte harde bovenkant van een bagagewagen is het ook nog mogelijk om bovenop lading te vervoeren op een imperiaal of bijvoorbeeld fietsen met behulp van een fietsendrager. De bagagewagen is natuurlijk ideaal voor een iedereen die op vakantie gaat en ook nog wat spullen mee wil nemen, maar is natuurlijk ook erg handig voor het vervoer van allerlei andere spullen en kleine verhuizingen.

Verschillende bagagewagens

BagagewagenHet aantal verschillende aan bagagewagens is groot. Dit omdat iedereen andere wensen heeft als het om een bagagewagen gaat. TrailerTrading biedt niet alleen aanhangwagens met verschillende laadvermogens en afmetingen, maar ook verschillende laadmogelijkheden en opties. Zo is een bagagewagen met deur uitermate geschikt voor degenen die niet al te hoog willen tillen of met gemak fietsen mee wil kunnen nemen. Een bagagewagen met deksel maakt dat alle spullen makkelijk te bereiken zijn, omdat deze op armhoogte en in het zicht in de aanhanger liggen. Omdat een bagagewagen geheel gesloten is, biedt het de mogelijkheid om alle lading droog en veilig te vervoeren. Dit omdat een bagagewagen volledig dicht is en ook eventueel met een slot afgesloten kan worden. Daarnaast biedt de harde bovenkant van een bagagewagen de mogelijkheid voor een imperiaal, dakkoffer of een fietsendrager. Dit betekent dat er bagage meegenomen kan worden of bijvoorbeeld fietsen of een rubberboot.

Bagagewagens bij TrailerTrading

Net als alle andere aanhangwagens van TrailerTrading zijn ook de bagagewagens in de werkplaats onderworpen aan een uitgebreide technische controle. Omdat TrailerTrading over een eigen werkplaats beschikt is er ook de mogelijkheid op uw eigen wensen te verwerken op de aanhanger, zodat deze volledig geschikt is voor hetgeen u de bagagewagen wilt gebruiken. Indien er geen bagagewagen in het assortiment is die aan uw wensen voldoet, gaat TrailerTrading graag geheel vrijblijvend voor u op zoek naar een bagagewagen die wel aan uw wensen voldoet. Daarnaast is het ook mogelijk om een bagagewagen volledig naar uw wensen te laten bouwen.