Aanhangwagens

Aanhangwagens zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Voor het vervoeren van een lading is in vele gevallen een aanhangwagen het meest ideaal. TrailerTrading is gespecialiseerd in aanhangwagens en alles wat daar mee te maken heeft.

Kwaliteitsvolle aanhangwagens

TrailerTrading levert onder andere tweedehands aanhangwagens. Deze aanhangwagens kopen wij op van bedrijven en/of particulieren. Uiteraard kijken wij deze aanhangwagens volledig na voordat zij verkocht worden. In onze werkplaats wordt elke aanhangwagen die binnenkomt eerst volledig gecontroleerd en eventuele mankementen worden direct verholpen. Voor de controle van de aanhangwagens gebruikten wij een controlelijst die aansluit bij de BOVAG-lijst van controlepunten zodat u zeker bent dat niets overgeslagen wordt. Onze aanhangwagens zijn technisch altijd volledig in orde.

Nieuwe aanhangwagen kopen

Naast tweedehandse leveren wij ook nieuwe aanhangwagens. In principe kunnen wij elk merk aanhangwagen leveren, maar wij hebben deze niet altijd op voorraad. Kijk voor ons actuele aanbod op onze website. Sinds enige tijd bouwen wij ook aanhangwagens onder onze eigen merknaam.

Aanhangwagens naar uw wens

De aanhangwagens die wij zelf bouwen in onze werkplaats, kunnen uiteraard volledig op uw wensen worden afgestemd. Maar ook in tweedehands aanhangwagens leveren wij aanhangwagens op maat. Door onze brede contacten hebben wij een goed zicht op het aanbod tweedehands aanhangwagens in heel Nederland. Wanneer u ons uw wensen laat weten, gaan wij geheel vrijblijvend op zoek naar de aanhangwagen die voldoet aan al uw eisen.