Aanhanger huren

Een aanhanger huren is een makkelijke oplossing wanneer u maar af en toe nood hebt aan een aanhanger. Zo hoeft u geen plaats te maken om de aanhanger te stallen, noch hoeft u in te taan voor het onderhoud van de aanhanger. Bij TrailerTrading kunt u verschillende typen aanhangers huren, zowel voor een dag als voor een langere periode.

Verschillende typen aanhangers te huur

Indien u een aanhanger wilt huren voor een verhuizing kunt u best voor een volledig afgesloten aanhanger kiezen. Deze aanhangers zorgen er immers voor dat er geen wind of regen tot bij uw spullen kan komen, zodat deze gegarandeerd in goede staat aankomen.

U kunt ook een aanhanger huren voor het vervoeren van een auto of ander voertuig. De autotransporter, of multitransporter, heeft immers een platte ondergrond en wordt geleverd met oprijbalken. Met deze oprijbalken kunt u gemakkelijk uw voertuig op de aanhanger laden.

Wanneer u aan het (ver)bouwen bent, is juist de bakwagen of een plateauwagen weer de perfecte aanhanger om te huren. Hiermee kunt u eenvoudig zand, cement of andere bouwmaterialen vervoeren. Uiteraard zijn er nog vele andere typen aanhangers. Bij TrailerTrading vindt u een compleet aanbod aanhangers te huur.